Wie?

1

Ik ben Susanne Bakker, de oprichter en eigenaar van “Les Petites Puces”, een gezellige tweedehands kleding winkel in het centrum van Amsterdam.

artikel young startup

 

“Les Petites Puces” is ontstaan uit de  behoefte om mijn passies voor mooie spullen, lekkere koffie en thee, kunst & lesgeven te combineren.

Met een achtergrond in Beeldende Kunst is het een mooie ervaring om mijn winkel eens binnen te stappen vanwege de kunstzinnige en creatieve uitstraling die het heeft.

Ik hoop je gauw eens te zien in de winkel op Sint Jansstraat 61 in Amsterdam,

Liefs van Susanne

1 comment »

  1. Hans zegt:

    Hi Susanne,

    Succes met je zaak.

    Groetjes,

    Hans Oerol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

"Les Petites Puces" the best shop in Amsterdam ! Sweet, vintage and cosy, love it! "
"Ik kan me er gewoon op verheugen om even bij Les Petites Puces naar binnen te lopen. Voor taart, leuke spulletjes en een gezellig praatje. En dat gewoon in mijn straat!"
"Een perfect winkeltje voor kleding en kleine kado's. Voor originele kado'tjes, ga hier naar toe! Daarnaast ook nog super sfeer, beste service en heerlijke gebak met koffie of thee:)"