Verzendkosten en retourvoorwaarden

Verzendkosten

Wij verzenden internationaal. Binnen Nederland hanteren we de volgende kosten: voor een brievenbus pakketje (met track en trace) bedraagt verzending €3,95. Je bent dan verzekerd dat je pakketje aankomt.

 

Kosten voor verzenden met briefpost kost €2,50. Het risico dat de brief kwijt raakt bij de post ligt dan bij de koper. 

 

Daarnaast verzenden we gratis (zonder track en trace) vanaf €25,00.

Internationale zendingen binnen Europa kosten €12,95. Buiten Europa €17,95.


We proberen het zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 5 werkdagen te verzenden!

 

Voorwaarden voor retourneren.

Als een product niet naar wens is, moeten de producten binnen 14 dagen na aankoop van het product teruggestuurd zijn. Terugsturen is op eigen kosten en eigen risico. Het product mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.

Geld terug

Op het moment dat wij het product hebben ontvangen en geinspecteerd zullen we u een e-mail verzenden dat we het product hebben ontvangen en of wij het in goede staat hebben ontvangen. Als dit het geval is zullen we u het bedrag van het product terugstorten op uw rekening. Dit duurt een aantal dagen.
Als wij het product niet in goede staat hebben terugontvangen kunnen wij u geen geld teruggeven. Zorg dus dat het product goed is ingepakt bij retourzending.

Verzendkosten van retourneren

Wij kunnen niet betalen voor de verzendkosten van het terugsturen van een product, mits het kapot is aangekomen. In dat geval kunt u contact opnemen met info@lespetitespuces.nl en een foto meesturen van het product. We zullen dan tot een oplossing komen.

Producten kunnen worden teruggestuurd naar:

Les Petites Puces

Sint Jansstraat 61

1012 HG Amsterdam

Langskomen in de winkel kan ook altijd; mits we open zijn. IVM corona hebben we aangepaste openingstijden, dus stuur van te voren even een email naar info@lespetitespuces.nl